Info

JA! Zoals het er nu naar uitziet kunnen wij 5 mei 2022 gewoon de deuren openen van het Olympisch Stadion om samen de vrijheid te kunnen vieren. We zijn nu ook hard aan het werk om alles op een veilige manier te kunnen realiseren. We houden jullie op de hoogte wanneer de maatregelen veranderen. Houd onze website en de socialmedia-accounts goed in de gaten voor de laatste updates.

Op dit moment gelden de volgende regels voor het betreden van evenementen die in de toekomst plaatsvinden: je bent verplicht om bij de entree een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een negatieve testuitslag (max 24 uur oud) te laten zien. Deze dien je te uploaden in de Corona Check app, zodat wij deze kunnen scannen. We zullen alle bezoekers controleren en toegang wordt alleen verleend aan bezoekers die dit kunnen aantonen. Als de maatregelen omtrent testen voor toegang veranderen zullen wij jullie hiervan op de hoogte stellen op onze website en via onze socialmedia-accounts.

Ja, dat is het zeker. Als Het Amsterdams Verbond, door dan geldende maatregelen rondom het coronavirus toch niet door kan gaan in mei kan je je geld aan ons terugvragen. We zullen jullie duidelijk informeren over alle opties die je hebt mocht Het Amsterdams Verbond op 5 mei 2022 niet door gaan.

Direct na de aankoop van je ticket ontvang je een bevestigingsmail van onze ticketingpartner Paylogic. Dit ticket heb je nodig om het evenement te betreden. Op dit ticket staat de datum van 5 mei 2022. Ook sturen we een mail met de speciale ‘send2friend’ personalisatie. Op deze manier kan je het ticket dat je hebt gekocht personaliseren. We hebben verschillende soorten tickets in de verkoop, al deze ticketssoorten zijn geldig:
- Lawaai Papegaai
- Vroege Bondgenoten
- Vredesduif
- Late Kompaan
- Laatste Kameraad
- Het Verbond groepstickets (5 personen)
- Ticketswap
- Lockertickets

Het is mogelijk om apart van elkaar het festivalterrein te betreden.

Wij zetten de gegevens van de kaartkopers via TicketSwap om. Dit doen wij in samenspraak met TicketSwap. Alle nieuwe eigenaren ontvangen een nieuw kaartje en daarmee worden de oude ticket ongeldig verklaard. De oude eigenaren ontvangen dus geen nieuwe ticket meer.

Dit jaar willen we alle tickets laten personaliseren om een zo veilig mogelijk systeem te creëren. Nadat je het ticket hebt besteld krijg je een mail van Paylogic met hierin je ticket en een personalisatie van ‘send2friend’. Ieder ticket kan op deze manier worden gekoppeld aan je eigen naam. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Het festival zal plaatsvinden bij het Olympisch Stadion in Amsterdam. Het Olympisch Stadion is gelegen in Amsterdam Oud Zuid.

Wij adviseren iedereen om op de fiets of met het OV te komen.

Ja. Ons evenement is rolstoel toegankelijk. Er zijn ook speciale toiletten aanwezig.

Het Amsterdams Verbond is van 12.00 uur - 23.00 uur. Het is mogelijk om tot 20.00 uur het festivalterrein te betreden.

Om de vrijheid te kunnen vieren op Het Amsterdams Verbond moet je minimaal 18 jaar zijn. Vergeet je je legitimatie niet mee te nemen?

Het Olympisch Stadion is uitstekend te bereiken met het OV. Raadpleeg 9292.nl voor de actuele informatie over trams en bussen. Maak gebruik van Station Zuid en volg hierna de looproute via de borden.

Omdat vrij zijn zo niet normaal lekker is, maken we tijdens Het Amsterdams Verbond om 20.00 uur 2 minuten herrie om onze vrijheid te vieren. Dus neem ratels, roltoeters, fluitjes en meer van dit soort compacte herrieschoppers mee voor het Lawaaipapegaai-moment bij de mainstage (leuk idee, maar een vuvuzela past echt niet in je locker).

Deze onvergetelijke dag wil je natuurlijk vastleggen met je fotocamera. En die vrijheid heb je op Bevrijdingsdag, mits de foto’s voor privédoeleinden gebruikt worden en het geen professionele apparatuur betreft. Selfie-sticks zijn niet toegestaan. Wil je voor commerciële doeleinden foto’s schieten of beelden opnemen, stuur dan een mailtje naar info@hetamsterdamsverbond.nl voor een eventuele persaccreditatie.

Zakkenrollers houden we graag buiten, maar je weet het nooit… Let dus goed op je spullen (en ook op die van een ander) en laat waardevolle spullen thuis, houd ze op een veilige plek bij je of huur een locker.

Op Het Amsterdams Verbond gelden regels en voorwaarden. Hieronder een totaaloverzicht van de huisregels.

- Het Amsterdams Verbond behoudt zich het recht voor om iemand te allen tijde de toegang tot het evenement te ontzeggen
- Het Amsterdams Verbond behoudt zich het recht voor om het evenementbeleid te allen tijde aan te passen.
- Tickets voor Het Amsterdams Verbond mogen op geen enkele wijze door de bezoeker in het kader van commerciële doeleinden worden doorverkocht.
- Het Amsterdamse Verbond kan een geautoriseerde wederverkoop platform benoemen (bijvoorbeeld een extra officiële verkoopkanaal) voor de verkoop van tickets voor het evenement, hierbinnen valt Ticketswap. Doorverkoop van tickets op alle verkoopkanalen buiten Ticketswap is strikt verboden. Toegang tot het evenement kan worden geweigerd voor een bezoeker die een ticket heeft gekocht van een ongeautoriseerde bron. De organisator kan niet aansprakelijk gesteld worden, noch kunnen eventuele schade worden gevorderd als gevolg van de verkoop of aankoop van een ticket.
- Het Amsterdams Verbond behoudt zich het recht voor om bezoekers op de locatie van het evenement te registeren op zowel beeld- als geluidsdragers. Deze opnames kunnen door de organisatie gebruikt worden, zonder dat zij hiertoe een vergoeding (in de vorm van geld of andere zaken) verschuldigd is aan de desbetreffende bezoekers.
- Bezoekers van het evenement dienen akkoord te gaan met een fouillering bij de ingang, indien verzocht.
- Voor Het Amsterdams Verbond geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Bij twijfel over de leeftijd kan er altijd om een legitimatie gevraagd worden. Ben je nog geen 18 jaar of niet in staat een legitimatiebewijs te tonen, dan kan je de toegang worden geweigerd.
- Er moet voldaan worden aan de Nederlandse wettelijke verplichting van een geldig legitimatiebewijs.
- Eigen consumpties, flessen, blikjes, alcohol, glaswerk en brandgevaarlijke materialen zijn verboden op de locatie en mogen niet mee naar binnen worden genomen.
- Drugs zijn verboden. Dit geldt zowel voor eigen gebruik als voor de verkoop.
- Er zal een strenge fouillering plaatsvinden bij de entree. Personen die in bezit zijn van drugs zullen direct worden overgedragen aan de politie.
- Wapens zijn ten strengste verboden. Wees verstandig en laat alle voorwerpen thuis, die gezien kunnen worden als wapens. Voorwerpen die als wapens gebruikt kunnen worden zullen in beslag worden genomen.
- Het is verboden om commerciële activiteiten uit te oefenen op en rondom de locatie.
- Het bezoeken van het evenement is volledig voor eigen risico.
- Het Amsterdams Verbond is niet aansprakelijk voor schade aan of verlies van bezittingen of lichamelijke gesteldheid van de bezoekers.
- Op en rondom de locatie wordt streng gecontroleerd op ongeregeldheden. Personen die zich op welke manier dan ook misdragen zullen onmiddellijk van het terrein verwijderd worden.
- Het is verboden om (semi) professionele foto apparatuur mee te nemen naar evenementen, tenzij anders overeengekomen middels een toegewezen persaccreditatie. Een gewone (digitale) camera is wel toegestaan. Selfie sticks zijn niet toegestaan.
- Het Amsterdams Verbond is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen.

Het Amsterdams Verbond heeft duurzaamheid als belangrijk speerpunt.

Vooral op het gebied van organisatie, energie, water, afval en mobiliteit maken we elk jaar stappen.

Energie
Het Amsterdams Verbond streeft ernaar zoveel mogelijk gebruik te maken van groene stroom, LED en vaste stroompunten.

Water
Er wordt zoveel mogelijk gefocust op de circulaire economie, waarbij zoveel mogelijk (afval)stoffen hergebruikt worden voor nieuwe stoffen. We houden de waterstromen zo schoon mogelijk tijdens ons evenement.

Afval
Gedurende Het Amsterdams Verbond wordt er samengewerkt met gerenommeerde afvalverwerker OSN. We houden samen rekening met de 'reduce, reuse en recycle' methode om zo preventief mogelijk het afvalproces te regelen. Denk hierbij aan: geen rietjes, geen sampling, pin-only, en bekermunten.

Mobiliteit
Bezoeker worden gestimuleerd om zoveel mogelijk met alternatief vervoer te komen, in plaats van met de auto. Het Olympisch Stadion is goed bereikbaar met de fiets en het OV.

Staat jouw vraag er niet tussen of heb je bijvoorbeeld een te gek idee voor Het Amsterdams Verbond 2021? Stuur dan een mail naar info@hetamsterdamsverbond.nl.

Festival

JA! Zoals het er nu naar uitziet kunnen wij 5 mei 2022 gewoon de deuren openen van het Olympisch Stadion om samen de vrijheid te kunnen vieren. We zijn nu ook hard aan het werk om alles op een veilige manier te kunnen realiseren. We houden jullie op de hoogte wanneer de maatregelen veranderen. Houd onze website en de socialmedia-accounts goed in de gaten voor de laatste updates.

Op dit moment gelden de volgende regels voor het betreden van evenementen die in de toekomst plaatsvinden: je bent verplicht om bij de entree een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een negatieve testuitslag (max 24 uur oud) te laten zien. Deze dien je te uploaden in de Corona Check app, zodat wij deze kunnen scannen. We zullen alle bezoekers controleren en toegang wordt alleen verleend aan bezoekers die dit kunnen aantonen. Als de maatregelen omtrent testen voor toegang veranderen zullen wij jullie hiervan op de hoogte stellen op onze website en via onze socialmedia-accounts.

Ja, dat is het zeker. Als Het Amsterdams Verbond, door dan geldende maatregelen rondom het coronavirus toch niet door kan gaan in mei kan je je geld aan ons terugvragen. We zullen jullie duidelijk informeren over alle opties die je hebt mocht Het Amsterdams Verbond op 5 mei 2022 niet door gaan.

Direct na de aankoop van je ticket ontvang je een bevestigingsmail van onze ticketingpartner Paylogic. Dit ticket heb je nodig om het evenement te betreden. Op dit ticket staat de datum van 5 mei 2022. Ook sturen we een mail met de speciale ‘send2friend’ personalisatie. Op deze manier kan je het ticket dat je hebt gekocht personaliseren. We hebben verschillende soorten tickets in de verkoop, al deze ticketssoorten zijn geldig:
- Lawaai Papegaai
- Vroege Bondgenoten
- Vredesduif
- Late Kompaan
- Laatste Kameraad
- Het Verbond groepstickets (5 personen)
- Ticketswap
- Lockertickets

Het is mogelijk om apart van elkaar het festivalterrein te betreden.

Wij zetten de gegevens van de kaartkopers via TicketSwap om. Dit doen wij in samenspraak met TicketSwap. Alle nieuwe eigenaren ontvangen een nieuw kaartje en daarmee worden de oude ticket ongeldig verklaard. De oude eigenaren ontvangen dus geen nieuwe ticket meer.

Dit jaar willen we alle tickets laten personaliseren om een zo veilig mogelijk systeem te creëren. Nadat je het ticket hebt besteld krijg je een mail van Paylogic met hierin je ticket en een personalisatie van ‘send2friend’. Ieder ticket kan op deze manier worden gekoppeld aan je eigen naam. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Het festival zal plaatsvinden bij het Olympisch Stadion in Amsterdam. Het Olympisch Stadion is gelegen in Amsterdam Oud Zuid.

Wij adviseren iedereen om op de fiets of met het OV te komen.

Ja. Ons evenement is rolstoel toegankelijk. Er zijn ook speciale toiletten aanwezig.

Het Amsterdams Verbond is van 12.00 uur - 23.00 uur. Het is mogelijk om tot 20.00 uur het festivalterrein te betreden.

Om de vrijheid te kunnen vieren op Het Amsterdams Verbond moet je minimaal 18 jaar zijn. Vergeet je je legitimatie niet mee te nemen?

Het Olympisch Stadion is uitstekend te bereiken met het OV. Raadpleeg 9292.nl voor de actuele informatie over trams en bussen. Maak gebruik van Station Zuid en volg hierna de looproute via de borden.

Omdat vrij zijn zo niet normaal lekker is, maken we tijdens Het Amsterdams Verbond om 20.00 uur 2 minuten herrie om onze vrijheid te vieren. Dus neem ratels, roltoeters, fluitjes en meer van dit soort compacte herrieschoppers mee voor het Lawaaipapegaai-moment bij de mainstage (leuk idee, maar een vuvuzela past echt niet in je locker).

Deze onvergetelijke dag wil je natuurlijk vastleggen met je fotocamera. En die vrijheid heb je op Bevrijdingsdag, mits de foto’s voor privédoeleinden gebruikt worden en het geen professionele apparatuur betreft. Selfie-sticks zijn niet toegestaan. Wil je voor commerciële doeleinden foto’s schieten of beelden opnemen, stuur dan een mailtje naar info@hetamsterdamsverbond.nl voor een eventuele persaccreditatie.

Zakkenrollers houden we graag buiten, maar je weet het nooit… Let dus goed op je spullen (en ook op die van een ander) en laat waardevolle spullen thuis, houd ze op een veilige plek bij je of huur een locker.

Op Het Amsterdams Verbond gelden regels en voorwaarden. Hieronder een totaaloverzicht van de huisregels.

- Het Amsterdams Verbond behoudt zich het recht voor om iemand te allen tijde de toegang tot het evenement te ontzeggen
- Het Amsterdams Verbond behoudt zich het recht voor om het evenementbeleid te allen tijde aan te passen.
- Tickets voor Het Amsterdams Verbond mogen op geen enkele wijze door de bezoeker in het kader van commerciële doeleinden worden doorverkocht.
- Het Amsterdamse Verbond kan een geautoriseerde wederverkoop platform benoemen (bijvoorbeeld een extra officiële verkoopkanaal) voor de verkoop van tickets voor het evenement, hierbinnen valt Ticketswap. Doorverkoop van tickets op alle verkoopkanalen buiten Ticketswap is strikt verboden. Toegang tot het evenement kan worden geweigerd voor een bezoeker die een ticket heeft gekocht van een ongeautoriseerde bron. De organisator kan niet aansprakelijk gesteld worden, noch kunnen eventuele schade worden gevorderd als gevolg van de verkoop of aankoop van een ticket.
- Het Amsterdams Verbond behoudt zich het recht voor om bezoekers op de locatie van het evenement te registeren op zowel beeld- als geluidsdragers. Deze opnames kunnen door de organisatie gebruikt worden, zonder dat zij hiertoe een vergoeding (in de vorm van geld of andere zaken) verschuldigd is aan de desbetreffende bezoekers.
- Bezoekers van het evenement dienen akkoord te gaan met een fouillering bij de ingang, indien verzocht.
- Voor Het Amsterdams Verbond geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Bij twijfel over de leeftijd kan er altijd om een legitimatie gevraagd worden. Ben je nog geen 18 jaar of niet in staat een legitimatiebewijs te tonen, dan kan je de toegang worden geweigerd.
- Er moet voldaan worden aan de Nederlandse wettelijke verplichting van een geldig legitimatiebewijs.
- Eigen consumpties, flessen, blikjes, alcohol, glaswerk en brandgevaarlijke materialen zijn verboden op de locatie en mogen niet mee naar binnen worden genomen.
- Drugs zijn verboden. Dit geldt zowel voor eigen gebruik als voor de verkoop.
- Er zal een strenge fouillering plaatsvinden bij de entree. Personen die in bezit zijn van drugs zullen direct worden overgedragen aan de politie.
- Wapens zijn ten strengste verboden. Wees verstandig en laat alle voorwerpen thuis, die gezien kunnen worden als wapens. Voorwerpen die als wapens gebruikt kunnen worden zullen in beslag worden genomen.
- Het is verboden om commerciële activiteiten uit te oefenen op en rondom de locatie.
- Het bezoeken van het evenement is volledig voor eigen risico.
- Het Amsterdams Verbond is niet aansprakelijk voor schade aan of verlies van bezittingen of lichamelijke gesteldheid van de bezoekers.
- Op en rondom de locatie wordt streng gecontroleerd op ongeregeldheden. Personen die zich op welke manier dan ook misdragen zullen onmiddellijk van het terrein verwijderd worden.
- Het is verboden om (semi) professionele foto apparatuur mee te nemen naar evenementen, tenzij anders overeengekomen middels een toegewezen persaccreditatie. Een gewone (digitale) camera is wel toegestaan. Selfie sticks zijn niet toegestaan.
- Het Amsterdams Verbond is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen.

Het Amsterdams Verbond heeft duurzaamheid als belangrijk speerpunt.

Vooral op het gebied van organisatie, energie, water, afval en mobiliteit maken we elk jaar stappen.

Energie
Het Amsterdams Verbond streeft ernaar zoveel mogelijk gebruik te maken van groene stroom, LED en vaste stroompunten.

Water
Er wordt zoveel mogelijk gefocust op de circulaire economie, waarbij zoveel mogelijk (afval)stoffen hergebruikt worden voor nieuwe stoffen. We houden de waterstromen zo schoon mogelijk tijdens ons evenement.

Afval
Gedurende Het Amsterdams Verbond wordt er samengewerkt met gerenommeerde afvalverwerker OSN. We houden samen rekening met de 'reduce, reuse en recycle' methode om zo preventief mogelijk het afvalproces te regelen. Denk hierbij aan: geen rietjes, geen sampling, pin-only, en bekermunten.

Mobiliteit
Bezoeker worden gestimuleerd om zoveel mogelijk met alternatief vervoer te komen, in plaats van met de auto. Het Olympisch Stadion is goed bereikbaar met de fiets en het OV.

Staat jouw vraag er niet tussen of heb je bijvoorbeeld een te gek idee voor Het Amsterdams Verbond 2021? Stuur dan een mail naar info@hetamsterdamsverbond.nl.