Info

Lukt het jou niet meer om aanwezig te zijn op Het Amsterdams Verbond 2024? Dan kun je je ticket aanbieden aan de eerstvolgende op de wachtlijst en zo je ticket doorverkopen.

Volg hiervoor de volgende stappen:
1. Ga naar het besteloverzicht in je Paylogic account.
2. Selecteer jouw bestelling en kies voor 'Verkopen'.
3. Selecteer de tickets die je wil verkopen en klik op 'Bevestig'

Zodra er een match is gemaakt met iemand op de wachtlijst die jouw ticket(s) over wilt nemen, ontvang je jouw aankoop bedrag terug via de betaalmethode gekozen voor het afrekenen van je bestelling. Er wordt voor het gebruikmaken van deze service alleen de service kosten per doorverkochte ticket in rekening gebracht bij de verkoper.

Alleen de oorspronkelijke koper van de ticket(s) kan tickets terugbrengen. Heb je je ticket via een vriend in je account gekregen? Dan zul je die vriend moeten vragen om jouw ticket te verkopen via het bij de bestelling gebruikte account.

Let op: tickets worden bij programma's met een wachtlijst pas kort voor aanvang van het programma toegestuurd. Het is niet mogelijk om je tickets door te verkopen via andere kanalen.

Niet gelukt om een ticket te bemachtigen? Wij werken dit jaar met de waiting list van Paylogic. Schrijf je in op de officiële wachtlijst via onze website en houd je mail goed in de gaten. Bezoekers die door verschillende redenen niet meer aanwezig kunnen zijn op 5 mei, kunnen hier hun tickets aanbieden. Komt er een ticket beschikbaar? Dan kun jij via de link in de mail dit ticket van die persoon overkopen. Wie zich het eerst inschrijft, krijgt als eerste de kans om dit ticket te kopen. Houd er rekening mee dat de wachtlijst je geen garantie geeft op tickets. Geldige tickets koop en verkoop je alleen via onze Waiting List, we werken niet samen met andere kanalen!

Het Amsterdams Verbond komt terug op 5 mei 2024, op Bevrijdingsdag zoals het hoort. We kunnen niet wachten om weer samen met jullie onze vrijheid te vieren.

Het festival zal plaatsvinden bij het Olympisch Stadion in Amsterdam. Het Olympisch Stadion is gelegen in Amsterdam Oud Zuid.

Wij adviseren iedereen om op de fiets of met het OV te komen.

Het Amsterdams Verbond is van 12.00 uur - 23.00 uur. Het is mogelijk om tot 20.00 uur het festivalterrein te betreden.

De line-up van Het Amsterdams Verbond 2024 is nog niet bekend!

Het Amsterdams Verbond werkt ieder jaar samen met leukste plekken van het Amsterdamse nachtleven. Deze noemen wij onze bondgenoten en hosten de stages op het festival. Houd onze socials in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn van de bondgenoten van HAV'24!

Om de vrijheid te kunnen vieren op Het Amsterdams Verbond moet je minimaal 18 jaar zijn. Vergeet je je legitimatie niet mee te nemen?

Er zijn normale en grote lockers aanwezig op het terrein. Deze koop je via de QR code bij de entree en bij de locker tent. Degene die online een locker hebben aangeschaft ontvangen 24 uur voordat onze deuren openen de code waarmee ze hun locker kunnen openen. Deze mail komt vanuit e-lockers. Bespaar tijd en koop alvast je locker online via https://hav.elockers.online/

Wil jij jouw merk of bedrijf onder de aandacht brengen bij de bezoekers van Het Amsterdams Verbond? We zetten onze gezamenlijke passie voor entertainment in om betrokkenheid te creëren bij jouw merk of bedrijf, marketing doelstellingen te behalen of jouw omzet te vergroten.

Benieuwd naar de mogelijkheden om jouw merk of bedrijf deel uit te laten maken van onze evenementen beleving? Neem dan contact op met Roxanne via roxanne@4pmentertainment.nl

Kan ik mijn te gekke foodtruck nog aanmelden? Wij vinden het leuk om nieuwe aanvragen te ontvangen! Meld jouw te gekke, eigentijdse foodtruck of horecaconcept aan. Stuur gerust een mail naar info@hetamsterdamsverbond.nl dan komen we er bij je op terug.

Omdat vrij zijn zo niet normaal lekker is, maken we tijdens Het Amsterdams Verbond om 20.00 uur 2 minuten herrie om onze vrijheid te vieren. Dus neem ratels, roltoeters, fluitjes en meer van dit soort compacte herrieschoppers mee voor het Lawaaipapegaai-moment bij de mainstage (leuk idee, maar een vuvuzela past echt niet in je locker).

Deze onvergetelijke dag wil je natuurlijk vastleggen met je fotocamera. En die vrijheid heb je op Bevrijdingsdag, mits de foto’s voor privédoeleinden gebruikt worden en het geen professionele apparatuur betreft. Selfie-sticks zijn niet toegestaan. Wil je voor commerciële doeleinden foto’s schieten of beelden opnemen, stuur dan een mailtje naar info@hetamsterdamsverbond.nl voor een eventuele persaccreditatie.

Alle foto's van Het Amsterdams Verbond 2023 kun je vinden op onze Facebook pagina.

Ja. Ons evenement is rolstoel toegankelijk. Er zijn ook speciale toiletten aanwezig.

Zakkenrollers houden we graag buiten, maar je weet het nooit… Let dus goed op je spullen (en ook op die van een ander) en laat waardevolle spullen thuis, houd ze op een veilige plek bij je of huur een locker.

Alle gevonden voorwerpen delen we met de gemeente en komen op iLost te staan. Ga via de link naar onze eigen pagina om te kijken of jouw spullen erbij zitten. Het kan even duren voordat alle items op de pagina staan: https://ilost.co/nl/org/het-amsterdams-verbond/.

Ben je iets in je locker vergeten? Check dan deze website: https://www.elockers.nl/lost-found/.

Tijdens Het Amsterdams Verbond wil je optimaal genieten van de muziek. Maar op een pieptoon, suizende oren, tijdelijke slechthorendheid of zelfs blijvende gehoorschade zit je natuurlijk niet te wachten. Daarom ben je goed voorbereid en zorg je voor goede gehoorbescherming tijdens dit mooie feest. Of je nu op zoek bent naar universele oordoppen of op maat gemaakte gehoorbescherming, met Pluggerz zit je goed en geniet je optimaal en zorgeloos. Heb je nog geen oordoppen of ben je ze vergeten? Schaf ze dan ter plekke voordeliger aan.

Op Het Amsterdams Verbond gelden regels en voorwaarden. Hieronder een totaaloverzicht van de huisregels.

- Het Amsterdams Verbond behoudt zich het recht voor om iemand te allen tijde de toegang tot het evenement te ontzeggen
- Het Amsterdams Verbond behoudt zich het recht voor om het evenementbeleid te allen tijde aan te passen.
- Tickets voor Het Amsterdams Verbond mogen op geen enkele wijze door de bezoeker in het kader van commerciële doeleinden worden doorverkocht.
- Het Amsterdamse Verbond kan een geautoriseerde wederverkoop platform benoemen (bijvoorbeeld een extra officiële verkoopkanaal) voor de verkoop van tickets voor het evenement, hierbinnen valt Ticketswap. Doorverkoop van tickets op alle verkoopkanalen buiten Ticketswap is strikt verboden. Toegang tot het evenement kan worden geweigerd voor een bezoeker die een ticket heeft gekocht van een ongeautoriseerde bron. De organisator kan niet aansprakelijk gesteld worden, noch kunnen eventuele schade worden gevorderd als gevolg van de verkoop of aankoop van een ticket.
- Het Amsterdams Verbond behoudt zich het recht voor om bezoekers op de locatie van het evenement te registeren op zowel beeld- als geluidsdragers. Deze opnames kunnen door de organisatie gebruikt worden, zonder dat zij hiertoe een vergoeding (in de vorm van geld of andere zaken) verschuldigd is aan de desbetreffende bezoekers.
- Bezoekers van het evenement dienen akkoord te gaan met een fouillering bij de ingang, indien verzocht.
- Voor Het Amsterdams Verbond geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Bij twijfel over de leeftijd kan er altijd om een legitimatie gevraagd worden. Ben je nog geen 18 jaar of niet in staat een legitimatiebewijs te tonen, dan kan je de toegang worden geweigerd.
- Er moet voldaan worden aan de Nederlandse wettelijke verplichting van een geldig legitimatiebewijs.
- Eigen consumpties, flessen, blikjes, alcohol, glaswerk en brandgevaarlijke materialen zijn verboden op de locatie en mogen niet mee naar binnen worden genomen.
- Drugs zijn verboden. Dit geldt zowel voor eigen gebruik als voor de verkoop.
- Er zal een strenge fouillering plaatsvinden bij de entree. Personen die in bezit zijn van drugs zullen direct worden overgedragen aan de politie.
- Wapens zijn ten strengste verboden. Wees verstandig en laat alle voorwerpen thuis, die gezien kunnen worden als wapens. Voorwerpen die als wapens gebruikt kunnen worden zullen in beslag worden genomen.
- Het is verboden om commerciële activiteiten uit te oefenen op en rondom de locatie.
- Het bezoeken van het evenement is volledig voor eigen risico.
- Het Amsterdams Verbond is niet aansprakelijk voor schade aan of verlies van bezittingen of lichamelijke gesteldheid van de bezoekers.
- Op en rondom de locatie wordt streng gecontroleerd op ongeregeldheden. Personen die zich op welke manier dan ook misdragen zullen onmiddellijk van het terrein verwijderd worden.
- Het is verboden om (semi) professionele foto apparatuur mee te nemen naar evenementen, tenzij anders overeengekomen middels een toegewezen persaccreditatie. Een gewone (digitale) camera is wel toegestaan. Selfie sticks zijn niet toegestaan.
- Het Amsterdams Verbond is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen.

Wil jij komen werken op Het Amsterdams Verbond? We zijn altijd op zoek naar toppers voor achter de bar, scanners of andere handjes die ons helpen om onze festivalgangers de perfecte dag te bezorgen. Stuur een mailtje naar solliciteren@wrk4.nl bij interesse.

Het Amsterdams Verbond heeft duurzaamheid als belangrijk speerpunt.

Vooral op het gebied van organisatie, energie, water, afval en mobiliteit maken we elk jaar stappen.

Energie
Het Amsterdams Verbond streeft ernaar zoveel mogelijk gebruik te maken van groene stroom, LED en vaste stroompunten.

Water
Er wordt zoveel mogelijk gefocust op de circulaire economie, waarbij zoveel mogelijk (afval)stoffen hergebruikt worden voor nieuwe stoffen. We houden de waterstromen zo schoon mogelijk tijdens ons evenement.

Afval
Gedurende Het Amsterdams Verbond wordt er samengewerkt met gerenommeerde afvalverwerker OSN. We houden samen rekening met de 'reduce, reuse en recycle' methode om zo preventief mogelijk het afvalproces te regelen. Denk hierbij aan: geen rietjes, geen sampling, pin-only, en bekermunten.

Mobiliteit
Bezoeker worden gestimuleerd om zoveel mogelijk met alternatief vervoer te komen, in plaats van met de auto. Het Olympisch Stadion is goed bereikbaar met de fiets en het OV.

Het Amsterdams Verbond is partner van Celebrate Safe. Celebrate Safe is een platform met tips en betrouwbare informatie over bewust en veilig uitgaan. Er zijn 10 pijlers met tips voor bewust en veilig feesten opgesteld. Denk hieraan en geniet verantwoord.

- Think for yourself, care about others
- Using alcohol or other drugs is never without risks
- I love my ears
- Take a break to cool and chill
- Know your limits and respect those of others
- Enjoy safe sex without regrets
- Security & crew will keep you safe
- The first aid team is your friend
- Get home safe: grab a ride
- Love your body: Take time to recover

Staat jouw vraag er niet tussen of heb je bijvoorbeeld een te gek idee voor Het Amsterdams Verbond 2023? Stuur dan een mail naar info@hetamsterdamsverbond.nl.

De kaartverkoop voor Het Amsterdams Verbond 2024 is gestart. Haal snel je tickets!

Alle groepstickets zijn uitverkocht! Een groepsticket bestaat uit 5 losse tickets. Alle tickets moeten los van elkaar gepersonaliseerd worden. Personaliseren kan via de link in de bevestigingsmail.

Er zijn normale en grote lockers aanwezig op het terrein. Deze koop je via de QR code bij de entree en bij de locker tent. Degene die online een locker hebben aangeschaft ontvangen 24 uur voordat onze deuren openen de code waarmee ze hun locker kunnen openen. Deze mail komt vanuit e-lockers. Bespaar tijd en koop alvast je locker online via https://hav.elockers.online/.

Ben jij jouw ticket kwijt? Dan kan je via onderstaande link je ticket opnieuw toe laten sturen door Paylogic. Deze ontvang je per mail. https://consumer.paylogic.nl/tickets/
Let op: gebruik het e-mailadres waarmee de tickets aangeschaft zijn.

Ieder ticket moet los gepersonaliseerd worden. Dit kun je doen via de bevestigingsmail die je van Paylogic hebt gekregen.

Om fraude te voorkomen worden alle tickets in de week voor het evenement uitgestuurd. Het is eerder niet mogelijk om je ticket te downloaden.

Het festival zal plaatsvinden bij het Olympisch Stadion in Amsterdam. Het Olympisch Stadion is gelegen in Amsterdam Oud Zuid.

Wij adviseren iedereen om op de fiets of met het OV te komen.

In de directe omgeving van het Olympisch Stadion is weinig ruimte voor het verwachte aantal auto’s. Het is mogelijk om de auto bij de RAI te parkeren en middels een pendelbus van en naar Het Amsterdams Verbond te worden vervoerd. De pendelhalte van de RAI bevindt zich voor het Elicium/P8, de pendelhalte van het Olympisch Stadion bevindt zich voor de ingang op het Stadionplein.

Verzeker jezelf van een parkeerspot!
Je koopt gemakkelijk vooraf een parkeerticket á €23 via onderstaande link. Voor de pendelbus betaal je aanvullend €5,-. kopieer deze link of bekijk onze website! parkerenbijderai.nl.

RAI parkeren: volg de bebording P RAI 1- 6 op de openbare weg rondom de RAI. Bezoekers van Het Amsterdams Verbond kunnen parkeren in P1 t/m P4.

Het Olympisch Stadion is uitstekend te bereiken met het OV. Raadpleeg 9292.nl voor de actuele informatie over trams en bussen. Maak gebruik van Station Zuid en volg hierna de looproute via de borden.

Festival

Lukt het jou niet meer om aanwezig te zijn op Het Amsterdams Verbond 2024? Dan kun je je ticket aanbieden aan de eerstvolgende op de wachtlijst en zo je ticket doorverkopen.

Volg hiervoor de volgende stappen:
1. Ga naar het besteloverzicht in je Paylogic account.
2. Selecteer jouw bestelling en kies voor 'Verkopen'.
3. Selecteer de tickets die je wil verkopen en klik op 'Bevestig'

Zodra er een match is gemaakt met iemand op de wachtlijst die jouw ticket(s) over wilt nemen, ontvang je jouw aankoop bedrag terug via de betaalmethode gekozen voor het afrekenen van je bestelling. Er wordt voor het gebruikmaken van deze service alleen de service kosten per doorverkochte ticket in rekening gebracht bij de verkoper.

Alleen de oorspronkelijke koper van de ticket(s) kan tickets terugbrengen. Heb je je ticket via een vriend in je account gekregen? Dan zul je die vriend moeten vragen om jouw ticket te verkopen via het bij de bestelling gebruikte account.

Let op: tickets worden bij programma's met een wachtlijst pas kort voor aanvang van het programma toegestuurd. Het is niet mogelijk om je tickets door te verkopen via andere kanalen.

Niet gelukt om een ticket te bemachtigen? Wij werken dit jaar met de waiting list van Paylogic. Schrijf je in op de officiële wachtlijst via onze website en houd je mail goed in de gaten. Bezoekers die door verschillende redenen niet meer aanwezig kunnen zijn op 5 mei, kunnen hier hun tickets aanbieden. Komt er een ticket beschikbaar? Dan kun jij via de link in de mail dit ticket van die persoon overkopen. Wie zich het eerst inschrijft, krijgt als eerste de kans om dit ticket te kopen. Houd er rekening mee dat de wachtlijst je geen garantie geeft op tickets. Geldige tickets koop en verkoop je alleen via onze Waiting List, we werken niet samen met andere kanalen!

Het Amsterdams Verbond komt terug op 5 mei 2024, op Bevrijdingsdag zoals het hoort. We kunnen niet wachten om weer samen met jullie onze vrijheid te vieren.

Het festival zal plaatsvinden bij het Olympisch Stadion in Amsterdam. Het Olympisch Stadion is gelegen in Amsterdam Oud Zuid.

Wij adviseren iedereen om op de fiets of met het OV te komen.

Het Amsterdams Verbond is van 12.00 uur - 23.00 uur. Het is mogelijk om tot 20.00 uur het festivalterrein te betreden.

De line-up van Het Amsterdams Verbond 2024 is nog niet bekend!

Het Amsterdams Verbond werkt ieder jaar samen met leukste plekken van het Amsterdamse nachtleven. Deze noemen wij onze bondgenoten en hosten de stages op het festival. Houd onze socials in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn van de bondgenoten van HAV'24!

Om de vrijheid te kunnen vieren op Het Amsterdams Verbond moet je minimaal 18 jaar zijn. Vergeet je je legitimatie niet mee te nemen?

Er zijn normale en grote lockers aanwezig op het terrein. Deze koop je via de QR code bij de entree en bij de locker tent. Degene die online een locker hebben aangeschaft ontvangen 24 uur voordat onze deuren openen de code waarmee ze hun locker kunnen openen. Deze mail komt vanuit e-lockers. Bespaar tijd en koop alvast je locker online via https://hav.elockers.online/

Wil jij jouw merk of bedrijf onder de aandacht brengen bij de bezoekers van Het Amsterdams Verbond? We zetten onze gezamenlijke passie voor entertainment in om betrokkenheid te creëren bij jouw merk of bedrijf, marketing doelstellingen te behalen of jouw omzet te vergroten.

Benieuwd naar de mogelijkheden om jouw merk of bedrijf deel uit te laten maken van onze evenementen beleving? Neem dan contact op met Roxanne via roxanne@4pmentertainment.nl

Kan ik mijn te gekke foodtruck nog aanmelden? Wij vinden het leuk om nieuwe aanvragen te ontvangen! Meld jouw te gekke, eigentijdse foodtruck of horecaconcept aan. Stuur gerust een mail naar info@hetamsterdamsverbond.nl dan komen we er bij je op terug.

Omdat vrij zijn zo niet normaal lekker is, maken we tijdens Het Amsterdams Verbond om 20.00 uur 2 minuten herrie om onze vrijheid te vieren. Dus neem ratels, roltoeters, fluitjes en meer van dit soort compacte herrieschoppers mee voor het Lawaaipapegaai-moment bij de mainstage (leuk idee, maar een vuvuzela past echt niet in je locker).

Deze onvergetelijke dag wil je natuurlijk vastleggen met je fotocamera. En die vrijheid heb je op Bevrijdingsdag, mits de foto’s voor privédoeleinden gebruikt worden en het geen professionele apparatuur betreft. Selfie-sticks zijn niet toegestaan. Wil je voor commerciële doeleinden foto’s schieten of beelden opnemen, stuur dan een mailtje naar info@hetamsterdamsverbond.nl voor een eventuele persaccreditatie.

Alle foto's van Het Amsterdams Verbond 2023 kun je vinden op onze Facebook pagina.

Ja. Ons evenement is rolstoel toegankelijk. Er zijn ook speciale toiletten aanwezig.

Zakkenrollers houden we graag buiten, maar je weet het nooit… Let dus goed op je spullen (en ook op die van een ander) en laat waardevolle spullen thuis, houd ze op een veilige plek bij je of huur een locker.

Alle gevonden voorwerpen delen we met de gemeente en komen op iLost te staan. Ga via de link naar onze eigen pagina om te kijken of jouw spullen erbij zitten. Het kan even duren voordat alle items op de pagina staan: https://ilost.co/nl/org/het-amsterdams-verbond/.

Ben je iets in je locker vergeten? Check dan deze website: https://www.elockers.nl/lost-found/.

Tijdens Het Amsterdams Verbond wil je optimaal genieten van de muziek. Maar op een pieptoon, suizende oren, tijdelijke slechthorendheid of zelfs blijvende gehoorschade zit je natuurlijk niet te wachten. Daarom ben je goed voorbereid en zorg je voor goede gehoorbescherming tijdens dit mooie feest. Of je nu op zoek bent naar universele oordoppen of op maat gemaakte gehoorbescherming, met Pluggerz zit je goed en geniet je optimaal en zorgeloos. Heb je nog geen oordoppen of ben je ze vergeten? Schaf ze dan ter plekke voordeliger aan.

Op Het Amsterdams Verbond gelden regels en voorwaarden. Hieronder een totaaloverzicht van de huisregels.

- Het Amsterdams Verbond behoudt zich het recht voor om iemand te allen tijde de toegang tot het evenement te ontzeggen
- Het Amsterdams Verbond behoudt zich het recht voor om het evenementbeleid te allen tijde aan te passen.
- Tickets voor Het Amsterdams Verbond mogen op geen enkele wijze door de bezoeker in het kader van commerciële doeleinden worden doorverkocht.
- Het Amsterdamse Verbond kan een geautoriseerde wederverkoop platform benoemen (bijvoorbeeld een extra officiële verkoopkanaal) voor de verkoop van tickets voor het evenement, hierbinnen valt Ticketswap. Doorverkoop van tickets op alle verkoopkanalen buiten Ticketswap is strikt verboden. Toegang tot het evenement kan worden geweigerd voor een bezoeker die een ticket heeft gekocht van een ongeautoriseerde bron. De organisator kan niet aansprakelijk gesteld worden, noch kunnen eventuele schade worden gevorderd als gevolg van de verkoop of aankoop van een ticket.
- Het Amsterdams Verbond behoudt zich het recht voor om bezoekers op de locatie van het evenement te registeren op zowel beeld- als geluidsdragers. Deze opnames kunnen door de organisatie gebruikt worden, zonder dat zij hiertoe een vergoeding (in de vorm van geld of andere zaken) verschuldigd is aan de desbetreffende bezoekers.
- Bezoekers van het evenement dienen akkoord te gaan met een fouillering bij de ingang, indien verzocht.
- Voor Het Amsterdams Verbond geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Bij twijfel over de leeftijd kan er altijd om een legitimatie gevraagd worden. Ben je nog geen 18 jaar of niet in staat een legitimatiebewijs te tonen, dan kan je de toegang worden geweigerd.
- Er moet voldaan worden aan de Nederlandse wettelijke verplichting van een geldig legitimatiebewijs.
- Eigen consumpties, flessen, blikjes, alcohol, glaswerk en brandgevaarlijke materialen zijn verboden op de locatie en mogen niet mee naar binnen worden genomen.
- Drugs zijn verboden. Dit geldt zowel voor eigen gebruik als voor de verkoop.
- Er zal een strenge fouillering plaatsvinden bij de entree. Personen die in bezit zijn van drugs zullen direct worden overgedragen aan de politie.
- Wapens zijn ten strengste verboden. Wees verstandig en laat alle voorwerpen thuis, die gezien kunnen worden als wapens. Voorwerpen die als wapens gebruikt kunnen worden zullen in beslag worden genomen.
- Het is verboden om commerciële activiteiten uit te oefenen op en rondom de locatie.
- Het bezoeken van het evenement is volledig voor eigen risico.
- Het Amsterdams Verbond is niet aansprakelijk voor schade aan of verlies van bezittingen of lichamelijke gesteldheid van de bezoekers.
- Op en rondom de locatie wordt streng gecontroleerd op ongeregeldheden. Personen die zich op welke manier dan ook misdragen zullen onmiddellijk van het terrein verwijderd worden.
- Het is verboden om (semi) professionele foto apparatuur mee te nemen naar evenementen, tenzij anders overeengekomen middels een toegewezen persaccreditatie. Een gewone (digitale) camera is wel toegestaan. Selfie sticks zijn niet toegestaan.
- Het Amsterdams Verbond is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen.

Wil jij komen werken op Het Amsterdams Verbond? We zijn altijd op zoek naar toppers voor achter de bar, scanners of andere handjes die ons helpen om onze festivalgangers de perfecte dag te bezorgen. Stuur een mailtje naar solliciteren@wrk4.nl bij interesse.

Het Amsterdams Verbond heeft duurzaamheid als belangrijk speerpunt.

Vooral op het gebied van organisatie, energie, water, afval en mobiliteit maken we elk jaar stappen.

Energie
Het Amsterdams Verbond streeft ernaar zoveel mogelijk gebruik te maken van groene stroom, LED en vaste stroompunten.

Water
Er wordt zoveel mogelijk gefocust op de circulaire economie, waarbij zoveel mogelijk (afval)stoffen hergebruikt worden voor nieuwe stoffen. We houden de waterstromen zo schoon mogelijk tijdens ons evenement.

Afval
Gedurende Het Amsterdams Verbond wordt er samengewerkt met gerenommeerde afvalverwerker OSN. We houden samen rekening met de 'reduce, reuse en recycle' methode om zo preventief mogelijk het afvalproces te regelen. Denk hierbij aan: geen rietjes, geen sampling, pin-only, en bekermunten.

Mobiliteit
Bezoeker worden gestimuleerd om zoveel mogelijk met alternatief vervoer te komen, in plaats van met de auto. Het Olympisch Stadion is goed bereikbaar met de fiets en het OV.

Het Amsterdams Verbond is partner van Celebrate Safe. Celebrate Safe is een platform met tips en betrouwbare informatie over bewust en veilig uitgaan. Er zijn 10 pijlers met tips voor bewust en veilig feesten opgesteld. Denk hieraan en geniet verantwoord.

- Think for yourself, care about others
- Using alcohol or other drugs is never without risks
- I love my ears
- Take a break to cool and chill
- Know your limits and respect those of others
- Enjoy safe sex without regrets
- Security & crew will keep you safe
- The first aid team is your friend
- Get home safe: grab a ride
- Love your body: Take time to recover

Staat jouw vraag er niet tussen of heb je bijvoorbeeld een te gek idee voor Het Amsterdams Verbond 2023? Stuur dan een mail naar info@hetamsterdamsverbond.nl.

Tickets

De kaartverkoop voor Het Amsterdams Verbond 2024 is gestart. Haal snel je tickets!

Alle groepstickets zijn uitverkocht! Een groepsticket bestaat uit 5 losse tickets. Alle tickets moeten los van elkaar gepersonaliseerd worden. Personaliseren kan via de link in de bevestigingsmail.

Er zijn normale en grote lockers aanwezig op het terrein. Deze koop je via de QR code bij de entree en bij de locker tent. Degene die online een locker hebben aangeschaft ontvangen 24 uur voordat onze deuren openen de code waarmee ze hun locker kunnen openen. Deze mail komt vanuit e-lockers. Bespaar tijd en koop alvast je locker online via https://hav.elockers.online/.

Ben jij jouw ticket kwijt? Dan kan je via onderstaande link je ticket opnieuw toe laten sturen door Paylogic. Deze ontvang je per mail. https://consumer.paylogic.nl/tickets/
Let op: gebruik het e-mailadres waarmee de tickets aangeschaft zijn.

Ieder ticket moet los gepersonaliseerd worden. Dit kun je doen via de bevestigingsmail die je van Paylogic hebt gekregen.

Om fraude te voorkomen worden alle tickets in de week voor het evenement uitgestuurd. Het is eerder niet mogelijk om je ticket te downloaden.

Route

Het festival zal plaatsvinden bij het Olympisch Stadion in Amsterdam. Het Olympisch Stadion is gelegen in Amsterdam Oud Zuid.

Wij adviseren iedereen om op de fiets of met het OV te komen.

In de directe omgeving van het Olympisch Stadion is weinig ruimte voor het verwachte aantal auto’s. Het is mogelijk om de auto bij de RAI te parkeren en middels een pendelbus van en naar Het Amsterdams Verbond te worden vervoerd. De pendelhalte van de RAI bevindt zich voor het Elicium/P8, de pendelhalte van het Olympisch Stadion bevindt zich voor de ingang op het Stadionplein.

Verzeker jezelf van een parkeerspot!
Je koopt gemakkelijk vooraf een parkeerticket á €23 via onderstaande link. Voor de pendelbus betaal je aanvullend €5,-. kopieer deze link of bekijk onze website! parkerenbijderai.nl.

RAI parkeren: volg de bebording P RAI 1- 6 op de openbare weg rondom de RAI. Bezoekers van Het Amsterdams Verbond kunnen parkeren in P1 t/m P4.

Het Olympisch Stadion is uitstekend te bereiken met het OV. Raadpleeg 9292.nl voor de actuele informatie over trams en bussen. Maak gebruik van Station Zuid en volg hierna de looproute via de borden.