Info

Daar gaan we wel vanuit! Omdat het op 5 mei door de geldende maatregelen nog niet mogelijk is om in grote getalen bij elkaar te komen wordt Het Amsterdams Verbond verplaatst naar 25 september 2021. De dag waarop wij de vrijheid vieren keert terug!

Ja, dat is het. Geen Amsterdams Verbond = mogelijkheid op geld terug! Als Het Amsterdams Verbond, door dan geldende maatregelen rondom het coronavirus toch niet door kan gaan in september kan je je geld aan ons terugvragen. We storten dan uiterlijk op maandag 11 oktober 2021 het geld terug op je rekening. Ook is het op dat moment mogelijk om je ticket te behouden voor 5 mei 2022. We zullen jullie duidelijk informeren over alle opties die je hebt mocht Het Amsterdams Verbond op 25 september 2021 niet door gaan.

We zijn je daarvoor enorm dankbaar! Je ticket wordt automatisch omgezet naar 25 september 2021. Je hoeft hiervoor niets te doen. Je ticket is geldig en kan worden gescand op het festival. Bewaar je ticket goed! Kan je je ticket niet terugvinden? Mail ons dan op info@hetamsterdamsverbond.nl.

Als jij je ticket hebt behouden is jouw ticket automatisch geldig voor de editie op 25 september 2021. We zetten alle tickets voor het gemak nog even op een rij. Al deze tickets zijn geldig:

- Lawaai Papegaai
- Vroege Bondgenoten
- Vredesduif
- Late Kompaan
- Laatste Kameraad
- Het Verbond groepstickets (5 personen)
- Ticketswap
- Lockertickets

Let op: Heb je een refund aangevraagd wordt jouw ticket ongeldig en dus onbruikbaar gemaakt!

Iedereen die een restitutie heeft aangevraagd krijgt op uiterlijk 5 juni 2021 het geld teruggestort. Dit geldt voor de restituties die op tijd zijn aangevraagd en door ons zijn goedgekeurd.

Nee, omdat jij een restitutie hebt aangevraagd wordt jouw ticket geannuleerd en is daardoor niet meer te gebruiken. Dit geldt voor alle soorten tickets; Lawaai Papegaai, Vredesduif, Late Kompaan, Laatste Kameraad, het Verbond groepstickets en Lockertickets.

Scoor dan jouw nieuwe ticket via de ticketshop.

Als je een geldig ticket hebt maar het voor jou niet mogelijk is om op 25 september naar Het Amsterdams Verbond te komen heb je een aantal opties:

1. Je verkoopt je ticket door aan een vriend/vriendin of je kan hem ook aanbieden via Ticketswap.
2. Je behoudt je ticket tot Het Amsterdams Verbond 2022. Je ticket blijft dan geldig.
3. Je vraagt een restitutie aan. Meer informatie vind je hierover in de volgende vraag.

Je hebt in eerste instantie besloten om je ticket te behouden maar wil nu toch aanspraak maken op een restitutie omdat je op 25 september 2021 niet in de gelegenheid bent om te komen. Stuur dan vóór 11 maart 2021 een volledige restitutie aanvraag naar info@hetamsterdamsverbond.nl. In de mail zet je de volgende informatie.

- Onderwerp: Aanvraag restitutie Het Amsterdams Verbond 2021
- Bestelnummer van je ticket
- Een kopie van je ticket
- Hoe veel tickets je wil laten refunden
- IBAN + Naam ontvanger (let op: dit is de naam en rekeningnummer van degene van wie het geld ook bij de aankoop van het ticket is afgeschreven.

Je komt in aanmerking als je een volledige refund aanvraag doet én deze uiterlijk op 11 maart 2021 per mail naar ons toestuurt. De uitbetaling van jouw refund vindt uiterlijk plaats op 5 juni 2021.

Indien je te laat bent of een onvolledige refund aanvraag doet behoud je automatisch je ticket voor de editie op 25 september 2021.

Daar gaan we niet van uit! Maar mocht het zo zijn dat Het Amsterdams Verbond in 2021 niet door kan gaan heb je de mogelijkheid om je geld terug te vragen. Uiteraard zullen we je ook de mogelijkheid bieden om je ticket te behouden voor Het Amsterdams Verbond in 2022. Je bent je geld dus sowieso niet kwijt!

Geen probleem! Volg de volgende stappen:

Ticket in 2021 gekocht?
Neem contact op met Paylogic via deze link.

Ticket in 2019 of 2020 gekocht?
Stuur een mail naar info@hetamsterdamsverbond.nl met daarin het mailadres waarop de kaarten zijn gekocht.

Het festival zal plaatsvinden bij het Olympisch Stadion in Amsterdam. Het Olympisch Stadion is gelegen in Amsterdam Oud Zuid.

Wij adviseren iedereen om op de fiets of met het OV te komen.

Ja. Ons evenement is rolstoel toegankelijk. Er zijn ook speciale toiletten aanwezig.

Om de vrijheid te kunnen vieren op Het Amsterdams Verbond moet je minimaal 18 jaar zijn. Vergeet je je legitimatie niet mee te nemen?

Het Olympisch Stadion is uitstekend te bereiken met het OV. Raadpleeg 9292.nl voor de actuele informatie over trams en bussen. Als je uitstapt bij halte ‘Olympisch Stadion’ sta je direct voor de ingang van het festivalterrein.

Omdat vrij zijn zo niet normaal lekker is, maken we tijdens Het Amsterdams Verbond om 20.00 uur 2 minuten herrie om onze vrijheid te vieren. Dus neem ratels, roltoeters, fluitjes en meer van dit soort compacte herrieschoppers mee voor het Lawaaipapegaai-moment bij de mainstage (leuk idee, maar een vuvuzela past echt niet in je locker).

Deze onvergetelijke dag wil je natuurlijk vastleggen met je fotocamera. En die vrijheid heb je op Bevrijdingsdag, mits de foto’s voor privédoeleinden gebruikt worden en het geen professionele apparatuur betreft. Selfie-sticks zijn niet toegestaan. Wil je voor commerciële doeleinden foto’s schieten of beelden opnemen, stuur dan een mailtje naar info@hetamsterdamsverbond.nl voor een eventuele persaccreditatie.

Zakkenrollers houden we graag buiten, maar je weet het nooit… Let dus goed op je spullen (en ook op die van een ander) en laat waardevolle spullen thuis, houd ze op een veilige plek bij je of huur een locker.

Op Het Amsterdams Verbond gelden regels en voorwaarden. Hieronder een totaaloverzicht van de huisregels.

- Het Amsterdams Verbond behoudt zich het recht voor om iemand te allen tijde de toegang tot het evenement te ontzeggen
- Het Amsterdams Verbond behoudt zich het recht voor om het evenementbeleid te allen tijde aan te passen.
- Tickets voor Het Amsterdams Verbond mogen op geen enkele wijze door de bezoeker in het kader van commerciële doeleinden worden doorverkocht.
- Het Amsterdamse Verbond kan een geautoriseerde wederverkoop platform benoemen (bijvoorbeeld een extra officiële verkoopkanaal) voor de verkoop van tickets voor het evenement, hierbinnen valt Ticketswap. Doorverkoop van tickets op alle verkoopkanalen buiten Ticketswap is strikt verboden. Toegang tot het evenement kan worden geweigerd voor een bezoeker die een ticket heeft gekocht van een ongeautoriseerde bron. De organisator kan niet aansprakelijk gesteld worden, noch kunnen eventuele schade worden gevorderd als gevolg van de verkoop of aankoop van een ticket.
- Het Amsterdams Verbond behoudt zich het recht voor om bezoekers op de locatie van het evenement te registeren op zowel beeld- als geluidsdragers. Deze opnames kunnen door de organisatie gebruikt worden, zonder dat zij hiertoe een vergoeding (in de vorm van geld of andere zaken) verschuldigd is aan de desbetreffende bezoekers.
- Bezoekers van het evenement dienen akkoord te gaan met een fouillering bij de ingang, indien verzocht.
- Voor Het Amsterdams Verbond geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Bij twijfel over de leeftijd kan er altijd om een legitimatie gevraagd worden. Ben je nog geen 18 jaar of niet in staat een legitimatiebewijs te tonen, dan kan je de toegang worden geweigerd.
- Er moet voldaan worden aan de Nederlandse wettelijke verplichting van een geldig legitimatiebewijs.
- Eigen consumpties, flessen, blikjes, alcohol, glaswerk en brandgevaarlijke materialen zijn verboden op de locatie en mogen niet mee naar binnen worden genomen.
- Drugs zijn verboden. Dit geldt zowel voor eigen gebruik als voor de verkoop.
- Er zal een strenge fouillering plaatsvinden bij de entree. Personen die in bezit zijn van drugs zullen direct worden overgedragen aan de politie.
- Wapens zijn ten strengste verboden. Wees verstandig en laat alle voorwerpen thuis, die gezien kunnen worden als wapens. Voorwerpen die als wapens gebruikt kunnen worden zullen in beslag worden genomen.
- Het is verboden om commerciële activiteiten uit te oefenen op en rondom de locatie.
- Het bezoeken van het evenement is volledig voor eigen risico.
- Het Amsterdams Verbond is niet aansprakelijk voor schade aan of verlies van bezittingen of lichamelijke gesteldheid van de bezoekers.
- Op en rondom de locatie wordt streng gecontroleerd op ongeregeldheden. Personen die zich op welke manier dan ook misdragen zullen onmiddellijk van het terrein verwijderd worden.
- Het is verboden om (semi) professionele foto apparatuur mee te nemen naar evenementen, tenzij anders overeengekomen middels een toegewezen persaccreditatie. Een gewone (digitale) camera is wel toegestaan. Selfie sticks zijn niet toegestaan.
- Het Amsterdams Verbond is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen.

Staat jouw vraag er niet tussen of heb je bijvoorbeeld een te gek idee voor Het Amsterdams Verbond 2021? Stuur dan een mail naar info@hetamsterdamsverbond.nl.

Festival

Daar gaan we wel vanuit! Omdat het op 5 mei door de geldende maatregelen nog niet mogelijk is om in grote getalen bij elkaar te komen wordt Het Amsterdams Verbond verplaatst naar 25 september 2021. De dag waarop wij de vrijheid vieren keert terug!

Ja, dat is het. Geen Amsterdams Verbond = mogelijkheid op geld terug! Als Het Amsterdams Verbond, door dan geldende maatregelen rondom het coronavirus toch niet door kan gaan in september kan je je geld aan ons terugvragen. We storten dan uiterlijk op maandag 11 oktober 2021 het geld terug op je rekening. Ook is het op dat moment mogelijk om je ticket te behouden voor 5 mei 2022. We zullen jullie duidelijk informeren over alle opties die je hebt mocht Het Amsterdams Verbond op 25 september 2021 niet door gaan.

We zijn je daarvoor enorm dankbaar! Je ticket wordt automatisch omgezet naar 25 september 2021. Je hoeft hiervoor niets te doen. Je ticket is geldig en kan worden gescand op het festival. Bewaar je ticket goed! Kan je je ticket niet terugvinden? Mail ons dan op info@hetamsterdamsverbond.nl.

Als jij je ticket hebt behouden is jouw ticket automatisch geldig voor de editie op 25 september 2021. We zetten alle tickets voor het gemak nog even op een rij. Al deze tickets zijn geldig:

- Lawaai Papegaai
- Vroege Bondgenoten
- Vredesduif
- Late Kompaan
- Laatste Kameraad
- Het Verbond groepstickets (5 personen)
- Ticketswap
- Lockertickets

Let op: Heb je een refund aangevraagd wordt jouw ticket ongeldig en dus onbruikbaar gemaakt!

Iedereen die een restitutie heeft aangevraagd krijgt op uiterlijk 5 juni 2021 het geld teruggestort. Dit geldt voor de restituties die op tijd zijn aangevraagd en door ons zijn goedgekeurd.

Nee, omdat jij een restitutie hebt aangevraagd wordt jouw ticket geannuleerd en is daardoor niet meer te gebruiken. Dit geldt voor alle soorten tickets; Lawaai Papegaai, Vredesduif, Late Kompaan, Laatste Kameraad, het Verbond groepstickets en Lockertickets.

Scoor dan jouw nieuwe ticket via de ticketshop.

Als je een geldig ticket hebt maar het voor jou niet mogelijk is om op 25 september naar Het Amsterdams Verbond te komen heb je een aantal opties:

1. Je verkoopt je ticket door aan een vriend/vriendin of je kan hem ook aanbieden via Ticketswap.
2. Je behoudt je ticket tot Het Amsterdams Verbond 2022. Je ticket blijft dan geldig.
3. Je vraagt een restitutie aan. Meer informatie vind je hierover in de volgende vraag.

Je hebt in eerste instantie besloten om je ticket te behouden maar wil nu toch aanspraak maken op een restitutie omdat je op 25 september 2021 niet in de gelegenheid bent om te komen. Stuur dan vóór 11 maart 2021 een volledige restitutie aanvraag naar info@hetamsterdamsverbond.nl. In de mail zet je de volgende informatie.

- Onderwerp: Aanvraag restitutie Het Amsterdams Verbond 2021
- Bestelnummer van je ticket
- Een kopie van je ticket
- Hoe veel tickets je wil laten refunden
- IBAN + Naam ontvanger (let op: dit is de naam en rekeningnummer van degene van wie het geld ook bij de aankoop van het ticket is afgeschreven.

Je komt in aanmerking als je een volledige refund aanvraag doet én deze uiterlijk op 11 maart 2021 per mail naar ons toestuurt. De uitbetaling van jouw refund vindt uiterlijk plaats op 5 juni 2021.

Indien je te laat bent of een onvolledige refund aanvraag doet behoud je automatisch je ticket voor de editie op 25 september 2021.

Daar gaan we niet van uit! Maar mocht het zo zijn dat Het Amsterdams Verbond in 2021 niet door kan gaan heb je de mogelijkheid om je geld terug te vragen. Uiteraard zullen we je ook de mogelijkheid bieden om je ticket te behouden voor Het Amsterdams Verbond in 2022. Je bent je geld dus sowieso niet kwijt!

Geen probleem! Volg de volgende stappen:

Ticket in 2021 gekocht?
Neem contact op met Paylogic via deze link.

Ticket in 2019 of 2020 gekocht?
Stuur een mail naar info@hetamsterdamsverbond.nl met daarin het mailadres waarop de kaarten zijn gekocht.

Het festival zal plaatsvinden bij het Olympisch Stadion in Amsterdam. Het Olympisch Stadion is gelegen in Amsterdam Oud Zuid.

Wij adviseren iedereen om op de fiets of met het OV te komen.

Ja. Ons evenement is rolstoel toegankelijk. Er zijn ook speciale toiletten aanwezig.

Om de vrijheid te kunnen vieren op Het Amsterdams Verbond moet je minimaal 18 jaar zijn. Vergeet je je legitimatie niet mee te nemen?

Het Olympisch Stadion is uitstekend te bereiken met het OV. Raadpleeg 9292.nl voor de actuele informatie over trams en bussen. Als je uitstapt bij halte ‘Olympisch Stadion’ sta je direct voor de ingang van het festivalterrein.

Omdat vrij zijn zo niet normaal lekker is, maken we tijdens Het Amsterdams Verbond om 20.00 uur 2 minuten herrie om onze vrijheid te vieren. Dus neem ratels, roltoeters, fluitjes en meer van dit soort compacte herrieschoppers mee voor het Lawaaipapegaai-moment bij de mainstage (leuk idee, maar een vuvuzela past echt niet in je locker).

Deze onvergetelijke dag wil je natuurlijk vastleggen met je fotocamera. En die vrijheid heb je op Bevrijdingsdag, mits de foto’s voor privédoeleinden gebruikt worden en het geen professionele apparatuur betreft. Selfie-sticks zijn niet toegestaan. Wil je voor commerciële doeleinden foto’s schieten of beelden opnemen, stuur dan een mailtje naar info@hetamsterdamsverbond.nl voor een eventuele persaccreditatie.

Zakkenrollers houden we graag buiten, maar je weet het nooit… Let dus goed op je spullen (en ook op die van een ander) en laat waardevolle spullen thuis, houd ze op een veilige plek bij je of huur een locker.

Op Het Amsterdams Verbond gelden regels en voorwaarden. Hieronder een totaaloverzicht van de huisregels.

- Het Amsterdams Verbond behoudt zich het recht voor om iemand te allen tijde de toegang tot het evenement te ontzeggen
- Het Amsterdams Verbond behoudt zich het recht voor om het evenementbeleid te allen tijde aan te passen.
- Tickets voor Het Amsterdams Verbond mogen op geen enkele wijze door de bezoeker in het kader van commerciële doeleinden worden doorverkocht.
- Het Amsterdamse Verbond kan een geautoriseerde wederverkoop platform benoemen (bijvoorbeeld een extra officiële verkoopkanaal) voor de verkoop van tickets voor het evenement, hierbinnen valt Ticketswap. Doorverkoop van tickets op alle verkoopkanalen buiten Ticketswap is strikt verboden. Toegang tot het evenement kan worden geweigerd voor een bezoeker die een ticket heeft gekocht van een ongeautoriseerde bron. De organisator kan niet aansprakelijk gesteld worden, noch kunnen eventuele schade worden gevorderd als gevolg van de verkoop of aankoop van een ticket.
- Het Amsterdams Verbond behoudt zich het recht voor om bezoekers op de locatie van het evenement te registeren op zowel beeld- als geluidsdragers. Deze opnames kunnen door de organisatie gebruikt worden, zonder dat zij hiertoe een vergoeding (in de vorm van geld of andere zaken) verschuldigd is aan de desbetreffende bezoekers.
- Bezoekers van het evenement dienen akkoord te gaan met een fouillering bij de ingang, indien verzocht.
- Voor Het Amsterdams Verbond geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Bij twijfel over de leeftijd kan er altijd om een legitimatie gevraagd worden. Ben je nog geen 18 jaar of niet in staat een legitimatiebewijs te tonen, dan kan je de toegang worden geweigerd.
- Er moet voldaan worden aan de Nederlandse wettelijke verplichting van een geldig legitimatiebewijs.
- Eigen consumpties, flessen, blikjes, alcohol, glaswerk en brandgevaarlijke materialen zijn verboden op de locatie en mogen niet mee naar binnen worden genomen.
- Drugs zijn verboden. Dit geldt zowel voor eigen gebruik als voor de verkoop.
- Er zal een strenge fouillering plaatsvinden bij de entree. Personen die in bezit zijn van drugs zullen direct worden overgedragen aan de politie.
- Wapens zijn ten strengste verboden. Wees verstandig en laat alle voorwerpen thuis, die gezien kunnen worden als wapens. Voorwerpen die als wapens gebruikt kunnen worden zullen in beslag worden genomen.
- Het is verboden om commerciële activiteiten uit te oefenen op en rondom de locatie.
- Het bezoeken van het evenement is volledig voor eigen risico.
- Het Amsterdams Verbond is niet aansprakelijk voor schade aan of verlies van bezittingen of lichamelijke gesteldheid van de bezoekers.
- Op en rondom de locatie wordt streng gecontroleerd op ongeregeldheden. Personen die zich op welke manier dan ook misdragen zullen onmiddellijk van het terrein verwijderd worden.
- Het is verboden om (semi) professionele foto apparatuur mee te nemen naar evenementen, tenzij anders overeengekomen middels een toegewezen persaccreditatie. Een gewone (digitale) camera is wel toegestaan. Selfie sticks zijn niet toegestaan.
- Het Amsterdams Verbond is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen.

Staat jouw vraag er niet tussen of heb je bijvoorbeeld een te gek idee voor Het Amsterdams Verbond 2021? Stuur dan een mail naar info@hetamsterdamsverbond.nl.