Het Amsterdams Verbond 2022

Dit jaar komen we op Bevrijdingsdag terug met Het Amsterdams Verbond. Eindelijk is het weer tijd om op 5 mei samen te komen in het historische Olympisch Stadion en met onze lieve bondgenoten de vrijheid te vieren. De gedachte dat we binnenkort weer kunnen genieten van én met elkaar zorgt voor intense blijdschap en opluchting. 

We staan natuurlijk allemaal te springen om weer bij elkaar te komen maar dat kunnen we alleen doen op een veilige manier. We houden jullie zo veel mogelijk op de hoogte over alles wat van invloed is op de komende editie van Het Amsterdams Verbond, maar gaan er vanuit in mei weer samen te kunnen komen met onze trouwe bondgenoten.

We kunnen ons goed voorstellen dat jullie met een aantal vragen zitten rondom Het Amsterdams Verbond 2022. We hebben geprobeerd om alle antwoorden en scenario’s zo duidelijk mogelijk op een rij te zetten via onze infopagina. Zit jouw vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan per mail contact met ons op via: info@hetamsterdamsverbond.nl.

De kaartverkoop voor Het Amsterdams Verbond 2022 is van start! Klik hier om je tickets te bemachtigen. We kunnen niet wachten om met jullie te dansen, te vieren en te proosten op onze vrijheid.

 

Blijf gezond en veel liefs, 

Team Verbond.