Verbond 2021

UPDATE 1 JULI 2020

Liefste bondgenoten,

We missen jullie en hopen dat alles goed gaat en iedereen gezond is! We leven nog steeds in een bijzondere tijd maar langzaam maar zeker komt onze stad weer op gang en vinden we steeds iets meer ruimte om te genieten van elkaar en wat onze mooie stad allemaal te bieden heeft.

Sinds het verdrietige nieuws, dat wij op 5 mei 2020 niet samen met onze bondgenoten de vrijheid konden vieren, zijn wij hard opzoek gegaan naar een alternatieve datum in 2020. We willen jullie op het hart drukken dat we er alles aan gedaan hebben om ons geliefde bevrijdingsfestival dit jaar nog door te laten gaan. Ons doel om er alsnog een fantastische zomer van te maken is altijd prioriteit nummer 1 geweest, maar helaas is gebleken dat de huidige versoepelingen niet voldoende zijn om Het Amsterdams Verbond dit jaar nog te laten plaatsvinden. Het is simpelweg niet mogelijk aan de huidige 1,5 meter afstand te voldoen en tegelijkertijd jullie het festival te bieden dat jullie verdienen. Daarom hebben we nu definitief besloten om Het Amsterdams Verbond te verplaatsen naar 5 mei 2021.

Ondanks dat dit niet het nieuws is dat we hadden gehoopt te hoeven brengen blijven we positief en proberen we met de hele evenementensector onze borst vooruit te houden. Wij gaan keihard aan de slag om volgend jaar op 5 mei 2021 een fantastisch bevrijdingsfestival neer te zetten. De dag waarop wij samen onze vrijheid vieren keert volgend jaar terug met de fijnste mensen uit het Amsterdamse nachtleven. We kunnen niet wachten om jullie allemaal weer te zien!

TICKET

Je ticket voor dit jaar is automatisch geldig voor komend jaar. Bewaar hem goed en dan zien we jullie op 5 mei 2021, in het Olympisch Stadion.

Liefs,

Team Het Amsterdams Verbond