Het Amsterdams Verbond 2021 verplaatst naar 25 september 2021

Omdat we de vrijheid altijd zullen blijven vieren wordt Het Amsterdams Verbond verplaatst naar zaterdag 25 september 2021. Het is door de nog geldende maatregelen niet mogelijk om dit jaar op Bevrijdingsdag met onze lieve bondgenoten in grote getalen bij elkaar te komen.

De gedachte dat we binnenkort weer kunnen genieten van én met elkaar zorgt voor intense blijdschap en opluchting. We zijn enorm dankbaar dat jullie massaal hebben gekozen om je kaartje te behouden voor de volgende editie. Dat was voor ons als organisatie een enorme steun waar we alleen maar op konden hopen. We kunnen niet wachten om met jullie te dansen, te vieren en te proosten op onze vrijheid.

Ondanks dat we vol goede moed de organisatie van Het Amsterdams Verbond 2021 voortzetten blijven we ook afhankelijk van de ontwikkelingen rondom COVID-19. We staan natuurlijk allemaal te springen om weer bij elkaar te komen maar dat kunnen we alleen doen op een veilige manier. We houden jullie zo veel mogelijk op de hoogte over alles wat van invloed is op de komende editie van Het Amsterdams Verbond, maar gaan er vanuit in september weer samen te kunnen komen met onze trouwe bondgenoten.

We kunnen ons goed voorstellen dat jullie met een aantal vragen zitten rondom de verplaatsing naar 25 september 2021. We hebben geprobeerd om alle antwoorden en scenario’s zo duidelijk mogelijk op een rij te zetten via onze infopagina. Zit jouw vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan per mail contact met ons op via: info@hetamsterdamsverbond.nl.

Ben je in het bezit van een geldig ticket dan wordt deze automatisch omgezet naar de komende editie en hoef je niets te doen! Voor iedereen zonder ticket start op donderdag 18 februari om 20.00 uur de verkoop!

Blijf gezond en veel liefs,

Team Verbond.