09.01.2023

Het Amsterdams Verbond 2023

Hét bevrijdingsfestival van Amsterdam keert op 5 mei 2023 terug naar het Olympisch Stadion. Het is de dag waarop we stil staan bij wat vrijheid voor ons betekent en dit samen met de leukste bondgenoten en sfeermakers van de stad vieren! Amsterdam, een stad vol creatievelingen met honderden nationaliteiten en rijke culturen. We groeien elke dag, maar sommige dingen veranderen nooit. Onze vrijheid moet saamhorig gevierd worden!

Aanstaande woensdag gooien we om exact 20.00 uur de eerste kaarten voor Het Amsterdams Verbond 2023 in de verkoop! We beginnen traditiegetrouw weer met onze eerste trap. Je kent ze wel, de Lawaai Papegaai tickets die ieder jaar binnen een seconde of 10 uitverkocht zijn. Dus wekkers zetten, deze wil je niet missen. Klik je toch een seconde te laat, dan ga je naar #HAV23 als Vroege Bondgenoot. Die gaan toch ook altijd heel snel? JA! Echt klaar zitten dus.

Op 5 mei zijn we weer samen en genieten we onder de wapperende vlag van Amsterdam van onze vrijheid als Het Amsterdams Verbond.

Liefs,
Verbond