Corona Update

NIEUWSTE UPDATE 1 JULI 2020

 

Wordt Het Amsterdams Verbond 2020 verplaatst?

Ja, Het Amsterdams verbond wordt verplaatst naar 5 mei 2021 en zal plaatsvinden in het Olympisch Stadion. Het ticket wat je gekocht hebt, is automatisch geldig voor deze nieuwe datum. Je ontvangt een nieuw ticket, zodra we in 2021 in de verkoop gaan voor deze verplaatste editie.

Waarom Het Amsterdams Verbond 2020 verplaatst?

Door het heersende Coronavirus en de maatregelen die de regering heeft genomen om de verspreiding te voorkomen, kon Het Amsterdams Verbond helaas niet op 5 mei 2020 plaatsvinden. Na het bekijken van alle mogelijkheden hebben we geprobeerd Het Amsterdams Verbond te verplaatsen maar door de huidige maatregelen rondom het Coronavirus is het helaas dit jaar niet mogelijk het festival te laten plaatsvinden.

Kan ik een restitutie van mijn ticket aanvragen?

Een restitutie aanvraag voor tickets was mogelijk tot 31 mei 2020.

Wanneer wordt mijn restitutie uitbetaald?

Je restitutie (ticketprijs inclusief servicekosten) zal uiterlijk 1 maand na de nieuwe datum van het festival worden uitbetaald, in dit geval 5 mei 2021 en ontvang je dus je restitutie uiterlijk 5 juni 2021. Je maakt alleen aanspraak op restitutie bij een aanvraag die volledig en op tijd is ingediend én indien je niet aanwezig bent op Het Amsterdams Verbond 2021.

De termijn van het terugbetalen van jouw restitutieaanvraag is in overeenstemming met de nieuwe regeling die diverse brancheorganisaties in de culturele sector, het ministerie van OCW, het ministerie van Economische Zaken en de Autoriteit Consument & Markt hebben bereikt om de culturele sector in leven te houden. Kijk voor meer informatie op bewaarjeticket.nl. 

Ik heb mijn ticket via Ticketswap gekocht. Wat nu?

Je gekochte ticket op Ticketswap is ook geldig voor de editie 5 mei 2021. 

Staat je vraag er niet tussen?

Mail ons dan op info@hetamsterdamsverbond.nl. We streven ernaar je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.