Corona Update

NIEUWSTE UPDATE 29 APRIL 2020

 

Wordt Het Amsterdams Verbond 2020 verplaatst?

We proberen Het Amsterdams Verbond 2020 te verplaatsen naar een datum in september 2020 in het Olympisch Stadion. Het ticket wat je gekocht hebt, is automatisch geldig voor deze nieuwe datum. Je ontvangt van ons geen nieuw ticket.

 

Waarom wordt Het Amsterdams Verbond 2020 verplaatst?

Door het heersende Coronavirus en de maatregelen die de regering heeft genomen om de verspreiding te voorkomen, kan Het Amsterdams Verbond helaas niet op 5 mei plaatsvinden.

 

Wat gebeurt er met mijn ticket voor Het Amsterdams Verbond 2020? 

Optie 1. Je viert samen met ons de vrijheid tijdens Het Amsterdams Verbond in 2020!

Je ticket voor Het Amsterdams Verbond is automatisch geldig voor een vervangende editie in september 2020, je ontvangt dus geen nieuw ticket voor de nieuwe datum.

Optie 2. Je behoudt je ticket en viert volgend jaar bij ons de vrijheid tijdens Het Amsterdams Verbond! Als jij niet kan en je kan ook niemand anders blij maken met een ticket blijft deze geldig voor Het Amsterdams Verbond op 5 mei 2021.

Optie 3. Je maakt iemand anders blij met een ticket voor Het Amsterdams Verbond!

Is het voor jou niet mogelijk om op de vervangende datum in september 2020 of op 5 mei 2021 naar Het Amsterdams Verbond te gaan? Dan kunnen jullie ons, maar ook de hele evenementenbranche, enorm helpen door eerst je kaartje aan te bieden bij vrienden/familie of op Ticketswap.

 

Kan ik een restitutie van mijn ticket aanvragen? 

Wij kunnen ons goed voorstellen dat deze vraag bij jullie speelt en we beseffen dat we flink wat van jullie vragen door het verzoek neer te leggen om gebruik te maken van bovenstaande opties. Door het festival te verplaatsen naar september 2020 of mei 2021, proberen we onze industrie in leven te houden, zodat we nog de komende jaren samen met jullie de vrijheid kunnen blijven vieren op 5 mei! Het is zo dat onze prachtige festival wereld afhankelijk is van een ontzettende grote poel van o.a. medewerkers, artiesten, leveranciers en freelancers. Jullie geduld en begrip in deze moeilijke tijden kan een hele hoop van deze ondernemers in leven houden!

Mocht je nou toch een restitutie willen? Dan kan je deze alleen per mail en uiterlijk aanvragen tot 31 mei 2020. In de mail zet je de volgende informatie:

-Onderwerp: Aanvraag restitutie Het Amsterdams Verbond 2020
-Verzoek tot restitutie
-Bestelnummer van je ticket
-Een kopie van je ticket
-Een digitaal betaalbewijs
-IBAN + Naam ontvanger (let op: dit is de naam en rekeningnummer van degene van wie ook het geld bij de aankoop van het ticket is afgeschreven)

Je komt in aanmerking voor een restitutie indien:

-Je de aanvraag correct en volledig voor 31 mei 2020 per mail heb ingediend via info@hetamsterdamsverbond.nl.
-Je ticket niet is gebruikt voor de vervangende editie of de editie van 5 mei 2021. Het heeft dus geen zin om een restitutie aan te vragen en alsnog naar het festival te komen, of je ticket door te verkopen.

 

Wanneer wordt de restitutie uitbetaald?

Je restitutie wordt uiterlijk 1 maand na de eerst volgende editie van Het Amsterdams Verbond uitbetaald. Je maakt aanspraak op het bedrag dat op je ticket staat. Mocht Het Amsterdams Verbond in september ook geen doorgang kunnen vinden, wordt het festival verplaatst naar 5 mei 2021 en ontvang je je restitutie uiterlijk 5 juni 2021. Dit is in overeenstemming met de nieuwe regeling die diverse brancheorganisaties in de culturele sector, het ministerie van OCW, het ministerie van Economische Zaken en de Autoriteit Consument & Markt hebben bereikt om de culturele sector levende te houden. Kijk voor meer informatie op bewaarjeticket.nl.

 

Wat als Het Amsterdams Verbond ook op de vervangende datum in 2020 niet kan doorgaan in verband met het Coronavirus?

We hopen uiteraard op het beste, maar mochten de maatregelen voor grote evenementen in september nog steeds gelden, dan zal Het Amsterdams Verbond zich hierop moeten aanpassen. Jouw ticket blijft geldig voor de editie in 2021. Je bent het geld van je kaartje dus niet kwijt!

 

Blijft de locatie van Het Amsterdams Verbond in september hetzelfde?

Ja. Het Amsterdams Verbond vindt plaats in Het Olympisch Stadion.

 

Ik heb mijn ticket via Ticketswap gekocht. Wat nu?

Je gekochte ticket op Ticketswap is ook geldig voor de vervangende datum in september.

 

Staat je vraag er niet tussen?

Mail ons dan op info@hetamsterdamsverbond.nl. We streven ernaar je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

————————-

Lieve bondgenoten,

Met pijn is ons hart moeten ook wij mededelen dat ons geliefde bevrijdingsfestival Het Amsterdams Verbond niet op 5 mei 2020 kan doorgaan. Waar we het liefst met al jullie fijne mensen hadden geproost op ’75 jaar vrijheid’, is het nu de tijd om met z’n allen pas op de plaats te maken en gehoor te geven aan de maatregelen die nodig zijn om ons allemaal gezond te houden.

Hoe bizar het ook is, onze vrijheid, die nu zo belangrijk is, vieren we op 5 mei niet fysiek met elkaar. Maar we roepen iedereen op om lief voor elkaar te zijn, voor elkaar te zorgen en binnen de muren van jullie eigen huis alsnog de vrijheid, ingetogen doch groots, te vieren. Dit gaan wij ook doen.

Momenteel zijn we hard op zoek naar een passende oplossing met alle betrokken partijen. We vragen hiervoor jullie begrip en geduld gezien de uitzonderlijke situatie. Meer informatie hierover volgt snel. We brengen al onze kaartkopers zo snel mogelijk per e-mail op de hoogte.

De dag waarop we samen de vrijheid en ons prachtige Amsterdams Verbond vieren komt terug, dat beloven we!

Veel liefs,

Het Amsterdams Verbond ❤️